The Collective SI is partner van Prolaborate

thecollective/ april 1, 2018/ Nieuws

Wij als The Collective zijn er trots op dat wij het partnership met Prolaborate hebben verworven en  daarmee onze klanten de mogelijkheid kunnen bieden om hun ontwerpinformatie te kunnen ontsluiten, te delen en op meerdere wijzen begrijpelijk presentabel te kunnen maken.

Prolaborate biedt het platform om ontwerpinformatie uit Sparxsystems Enterprise Architect door middel van internet te ontsluiten. Hierdoor wordt het mogelijk om deze te delen en samen te werken zonder dat er gebruik gemaakt hoeft te worden van Enterprise Architect. Gebruikers kunnen niet alleen de grafische ontwerpen bekijken, bediscussiëren en reviewen maar ook nieuwe ontwerpelementen toevoegen of ontwerpparameters aanpassen. Doormiddel van op gebruikers toegespitste dashboards wordt deze informatie ontsloten en worden ontwerpteams in staat gesteld om zonder Enterprise Architect kennis te delen.

https://prolaborate.com/

The Collective SI en Prolabarate combineren tooling en ontwerpkennis tot meer toegankelijkheid van de wereld van Systeem Integratie.

Neem voor meer informatie contact met ons op: info@thecollective.si